I alt tre kjøpesentre var nominert til prisen “Årets Driftsteam 2010” som ble delt ut på årets bransjekonferanse i  Oslo 21. oktober 2010. I tillegg til Åsane Storsenter var også CC Vest og Kilden senter nominert.

Utmerkelsen gis hvert år ut av EvoTek AS og Nordic Council of Shopping Centers avd. Norge sammen med leverandører til kjøpesenterbransjen. I år er det Securitas og Istad Kraft som er sponsorer til prisen, som gis til den fremste representanten for moderne drift av norske kjøpesenter. Prisen deles i år ut for 5. gang.

Prisen fokuserer på det positive bidraget et godt drifteteam gjør for verdiskapning, nytenking og trivsel i et kjøpesenter, samt til å redusere belastningen på det ytre miljø. Les mer om juriens begrunnelse her.

Se video fra de nominerte her:

Bilder og video er hentet fra http://www.bransjekonferansen.no/