Seniorrådgiver – Energi og inneklima

EvoTek har siden oppstarten i 2004 hatt en positiv utvikling og organisasjonen har fått et veldig sterkt fagmiljø. Vi tar stadig sterkere grep om markedet og ordreinngangen er stor. EvoTek er i dag i en særstilling i markedet da vi jobber kun direkte mot byggherrer.? For å forsterke vår posisjon ytterligere nasjonalt søker vi nå etter flere rådgivere som skal få være med å utvikle selskapet videre. Er du litt over middels miljøengasjert og ønsker gjøre en forskjell, kan dette være din mulighet!

Som ansatt i EvoTek tar du grep om egen karriere og miljøet!

Som seniorrådgiver i EvoTek vil du ha en sentral rolle i selskapets totale markedsarbeid. Du vil være en nøkkelperson i å bidra til faglig utvikling internt og eksternt. Du får en operativ rolle i å utvikle våre viktigste strategiske kunder gjennom proaktiv rådgivning og prosjektledelse. Du vil i all hovedsak jobbe med tverrfaglige problemstillinger gjennom hele byggets levetid.

Vi søker deg som har en kommersiell legning og et strategisk tankegods. Du ønsker å tilføre spisskompetanse og være en fagressurs overfor ansatte og kunder. Du har utdanning som sivilingeniør/ingeniør med erfaring innenfor VVS, miljø- og energieffektivisering. Erfaring med byggautomatisering er en fordel. Lang praktisk erfaring hvor en kan vise til gode resultater, kan kompensere for formell utdanning. Du har sterke verbale og skriftlige egenskaper, har evne til å skape tillit og etablere lange relasjoner.

Vi tilbyr en svært utfordrende stilling og unike muligheter til å være med å bygge et enda sterkere fagmiljø i retning av vår visjon. Vi vektlegger både faglig og personlig utvikling med stor grad av handlefrihet. Du blir en del av et godt sosialt arbeidsmiljø med engasjerte rådgivere. Du får god faglig støtte og oppfølging. Vi har meget gode lønnsbetingelser og tilbyr et partnerprogram for de som evner og har lyst til å dra selskapet videre.

«Her løper vi ved siden av de mest miljøengasjerte eiendomsbesitterene i Norge og tar dem et steg videre!»

Du er velkommen til å ta kontakt for en uformell prat med Ken-Robin Utvik på tlf.: 926 04 175.  Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om arbeidsgiveren

EvoTek AS ble etablert i 2004 og har en forankret visjon om å være de beste rådgiverne som sørger for optimalt inneklima med riktig bruk av energi i byggene våre. EvoTek tilbyr rådgivningstjenester innenfor energirådgivning, byggherretjenester og tverrfaglig teknisk rådgivning. EvoTek jobber med de største miljøengasjerte eiendomsbesitterene i Norge hvorav flere har en Europeisk forankring.