EvoTek AS ble etablert i 2004 og har en forankret visjon om å være de beste rådgiverne som sørger for optimalt inneklima med riktig bruk av energi. I dag har vi 12 høyt kvalifiserte medarbeidere med bred kompetanse og lang erfaring. EvoTek tilbyr rådgivningstjenester innenfor energirådgivning, byggherretjenester og tverrfaglig teknisk rådgivning. Vi holder til sentralt på Lysaker.

TEAMLEDER -SENIORRÅDGIVER- COACH

For å forsterke vår posisjon ytterligere nasjonalt og internasjonalt søker vi nå etter flere rådgivere som skal få være med å utvikle selskapet videre. Er du litt over middels miljøengasjert og ønsker å jobbe i et verdibasert selskap er dette din mulighet.

Som ansatt i EvoTek tar du grep om egen karriere og miljøet!

Som seniorrådgiver i EvoTek vil du lede et rådgiverteam og samtidig ha en sentral rolle selskapets totale markedsarbeid. Du vil være en nøkkelperson i å bidra til faglig utvikling internt og eksternt. Du får en operativ rolle i å utvikle våre viktigste strategiske kunder gjennom proaktiv rådgivning og prosjektledelse.

Vi søker deg som har en kommersiell legning og et strategisk tankegods. Du ønsker å tilføre spisskompetanse og være en fagressurs overfor ansatte og kunder. Du har utdanning som sivilingeniør/ingeniør med erfaring innenfor VVS, miljø- og energieffektivisering. Erfaring fra automatisering av bygg er en fordel.

Vi tilbyr en svært utfordrende stilling og unike muligheter til å være med å bygge et enda sterkere fagmiljø i retning av vår visjon. Vi vektlegger både faglig og personlig utvikling med stor grad av handlefrihet. Du blir en del av et godt sosialt arbeidsmiljø med engasjerte rådgivere.

«Her løper vi ved siden av de mest miljøengasjerte eiendomsbesitterene i Norge og tar dem et steg videre. Her kan du få en sentral rolle og utgjøre en forskjell!»

Du er velkommen til å ta kontakt for en uformell prat med Ken-Robin Utvik på tlf: 92604175 Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver ved første kontakt.

Søknad sendes pr mail til ken.robin@salesjobs.no

Et knippe spennende prosjekter EvoTek AS er involvert i

EvoTek AS i aktivitet!