EvoTek tar i bruk nye verktøy

Et mål om kontinuerlig forbedring av arbeidsoppgaver og prosesser gjør at EvoTek på nyåret aktivt har tatt i bruk 3D-scanning i vårt daglige virke.

Muligheten til å enkelt og tidseffektivt få på plass en digital modell av befarte rom og tekniske anlegg har en rekke fordeler. Det gir oss svært godt underlag og dokumentasjon fra befaringer og ved ombygging og rehabilitering av tekniske anlegg. Det å kunne ta en interaktiv, målsatt 3D-modell med i sparring og mulighetsvurderinger med kunder og entreprenører tilfører også en ny dimensjon til disse arenaene.  

Mulighetene er mange og modellene kan tilføre verdi helt fra innledende befaringer, gjennom prosjektgjennomføringer og videre som en del av FDV og i integrasjon mot SD-anlegg.

Tidligere har denne type teknologi i større grad vært forbeholdt store anlegg-, vei- og byggeprosjekter, men utviklingen har ført til svært lave kostnader knyttet til bruken av denne teknologien også i småprosjekter, befaringer, kartlegging mm. Kostnaden blir samtidig forsvinnende liten sammenlignet med merverdien modellen gir oss og kundene våre.

For mer informasjon, ta kontakt med EvoTek v/Mathias Bele Ødegaard

3D-1.jpg
3D-3.jpg
3D-modell av ventilasjonsrom Lysaker Torg 25

3D-modell av ventilasjonsrom Lysaker Torg 25